Мистецький проєкт «Чорнянка-Futurum»

 

Увага! Увага! Увага! 21 - 29 жовтня 2020 року

Запрошуємо усіх бажаючих та шанувальників живопису переглянути виставку картин,  учасників мистецького проекту «Чорнянка-Futurum» та насолодитися незрівнянним талантом майстрів. Роботи надані керівником «Агентства регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад» Павлом Ярмієм та доставленні з Нової-Каховки до Скадовська  активістом Олександром Демиденком. Ці роботи ви можете побачити на юнацькому відділі бібліотеки для дорослих.




ДЛЯ ДОВІДКИ:

Мистецький проєкт «Чорнянка-Futurum»  був присвячений 135-річчю з дня народження Давида Бурлюка, одного з основоположників футуризму, поета, художника, теоретика мистецтва.

Мета проекту: в рамках творчих батлів між представниками різних творчих шкіл та різних світоглядів на території славнозвісної «ГІЛЕЇ» Давида Бурлюка (с.Чорнянка) створити конструктивне бачення нового майбутнього нашої країни, написання свого маніфесту - як звернення до сьогоднішньої політичної та економічної еліти України, творче саморозкриття молоді, обмін досвідом та вдосконалення навичок з живопису і малюнку в умовах пленеру на території древньої Тавриди, де зародилась творча ідея українського та російського футуризму, де творили видатні митці початку ХХ сторіччя.

 


Коментарі

Популярні публікації