День молоді - свято всіх, хто відчуває себе молодим!



    В останні вихідні червня в Україні традиційно відзначається  День Молоді. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. Молодь приймала найактивнішу участь у Революції Гідності.
     День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює  свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.
     Ми пишаємося  молоддю нашого району, їх досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього. Їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, на виробництві, у спорті та мистецтві. Скадовщина пишається майстрами спорту України з важкої атлетики, членами національної збірної, призерами Чемпіонатів Європи та України Анною Макаровою та Микитою Прошинським та багатьма іншими знаними спортсменами.

  
   Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям, учасникам антитерористичної операції на сході країни, які ціною власного життя та здоров’я  стоять на сторожі нашого мирного сьогодення, захищають  рубежі та територіальну цілісність нашої країни.
   Тому у переддень свята вітаємо молодь Скадовщини, бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Щиро зичимо вам, дорогі друзі, великого особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих дорогах!
Успіхів вам у всіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!


Коментарі

Популярні публікації