Малюй, художник, завтра цього може і не бути!


26 жовтня  у нашій бібліотеці  була відкрита персональна виставка картин Рященко Яни та Рященко Ксенії «Дві Сестри»,  учнів зразкової студії «Палітра» керівник Бут М.С.  Юнацький абонемент  на  цілий місяць перетворився  на справжню мистецьку галерею. Яна та Ксенія є призерами  Всеукраїнського благодійного фестивалю «Чорноморські ігри-2019». За час свого навчання в художній студії дівчатка ставали неодноразовими переможцями міських та районних конкурсів малюнка.
Краса природи і внутрішнє сяйво полотен – це перше з чим зустрічаєшся, знайомлячись з творчістю дівчат . Живе дихання картин, їх емоційність і самобутність, настрій і буйство почуттів ,наповнюють, здавалося б , кожен мазок.  Картини написані  так, що хочеться  гуляти серед пейзажів і пробувати фрукти на натюрмортах.

Всі без винятку картини зачаровують своїм неповторним виконанням  і залишають незабутні перші враження, про що свідчать захоплені  відгуки , які залишили наші відвідувачі.
На виставці представлено кілька пейзажів, натюрмортів та портрети. Таким чином скадовчани мали можливість ознайомитися з різними напрямками творчості сестер Рященко.
За думкою глядачів картини сестер вражають  яскравістю фарб, сонячним світлом, відображають теплоту та затишок.
26 листопада у нашій бібліотеці  відбулось  урочисте закриття виставки,   бібліотекарі  щиро подякували  дівчатам  за їхню творчість за те, що дарують  гарні емоції, які несуть добро і світло людям.  Директор бібліотеки  Малашкова Оксана Миколаївна   вручила  подяки   та подарунок від закладу , побажавши юним художницям  успіху у всіх починаннях, творчого натхнення та вдосконалення таланту.


Коментарі

Популярні публікації