Що треба встигнути за життя?

Чергове засідання молодіжного  клубу « English speaking club» відбулось 18 травня у  читальному залі бібліотеки для дорослих.
Клубівці знову радо зустрілись, щоб далі  покращувати свої  розмовні навички. Цього  разу для обговорення була запропонована  хвилююча та незвичайна  тема: «Що б ми хотіли встигнути зробити, якби  нам лишилось жити лише  один місяць?».  


     Але перед тим, як розпочати дискусію, Дар’я запропонувала цікаві рухливі ігри для мовної розминки. Учасники із задоволенням виконували вправи і практикувалися в розмовній англійській,  дотримуючись правил запропонованих ігор. Слід відзначити,  що гості з кожною зустріччю все більш вільно і невимушено  висловлюють свої думки  англійською мовою.



     Після цього розпочалось обговорення запропонованої теми.  Бажаючі охоче ділилися думками з приводу своїх бажань,  які б їм хотілося встигнути  здійснити. Думки були досить оригінальними і різноманітними,  адже й тема незвичайна! Погодьтесь, в наш стрімкий інформаційний вік ми просто не задумуємось над цим. Але всі дуже  добре висловлювали свої думки англійською,  і кожен відстоював саме свою точку зору.  Дискусія вийшла досить цікава та  жвава.


      Далі  учасники переглянули декілька  пізнавальних  відео на згадану тему, які  дали клубівцям можливість прослухати британський варіант англійської мови. 

  
Тема життя та смерті дуже суперечлива, отже разом клубівці  дійшли думки, що треба радіти кожному дню життя, намагатись встигнути якнайбільше  і просто бути щасливим сьогодні, не дивлячись на всі негаразди і проблеми.


  На такій оптимістичній ноті і була завершена наша дискусія.  Учасники засідання щиро подякували модератору Дар’ї за цікавий матеріал.
До  наступної  зустрічі!

Коментарі

Популярні публікації