Форум-світлиця приймає гостей!



  
У рамках проведення великої обласної  літературної естафети «Гончар крокує Херсонщиною» до форум-світлиці черговий раз завітали гості: члени бібліотечного клубу «Літературна вітальня» та учні місцевих шкіл.
Бібліотекарі розповідали про життєвий та творчий шлях письменника, який був тісно пов’язаний з таврійським краєм. Колишній кінооператор ТРК «Обрій» Олександр Іванович Грудзь поділився спогадами про приїзд Олеся Гончара до Скадовського району  у 1973 році на свято першого снопа. Присутні мали унікальну можливість переглянути ці історичні кадри, надані Скадовським краєзнавчим музеєм.
Наша постійна читачка Любов Іванівна Руденко, не стримуючи захоплення, поділилась враженнями від творів видатного письменника.

Активними учасниками зустрічі цього дня стали і школярі. Деякі з них ще не мали нагоди ознайомитись із його творчістю, тож література та експонати, представлені на виставці-інсталяції, викликали великий інтерес у молоді.
Бібліотекарі вкотре упевнились у необхідності подібних зустрічей, які мають за мету популяризувати та пропагувати творчість кращих представників української літератури.






Коментарі

Популярні публікації