Екологічна акція у стінах бібліотеки

Чергове засідання клубу за інтересами «Авіценна» пройшло в центральній бібліотеці для дорослих 7  червня. Тема зустрічі: «9 сходинок до здорового життя». Члени клубу обговорювали сучасні проблеми навколишнього середовища та шляхи пропагування  здорового способу життя серед молоді та жителів нашого міста.
У рамках засідання клубу активісти провели екологічну акцію «Уміння зберегти себе у неблагополучному середовищі». Генеральне прибирання з використанням пробіотичних засобів  організували у приміщені абонементу КЗ «Скадовська ЦБС».


«Бібліотека - центр нашого спілкування, але для того, щоб вона несла користь, необхідно докладати зусилля для її правильного функціонування. Книги вимагають особливого догляду і саме тоді, коли ми будемо дбати про них, вони будуть радувати нас та підростаюче покоління довгий час. Саме тому ми вирішили провести таку екологічну акцію, щоб  показати приклад, а також закликати жителів нашого міста турбуватися про книги та стати активними учасниками наших зустрічей,» - зауважила голова клубу «Авіценна» Ірина Ликова.
Кілька годин напруженої роботи перетворили бібліотеку на затишне та чисте місце, де з користю та задоволенням можна проводити свій вільний час. Результатами прибирання учасники акції залишилися задоволені, тому вирішили проводити їх  регулярно.

Коментарі

Популярні публікації