Свято сім’ї у бібліотеці

Організація об’єднаних націй проголосила 2014 рік  Міжнародним роком сім’ї. Тому наша бібліотека  з цієї нагоди провела родинне свято «Без сім`ї немає щастя на землі» та конкурсно-розважальну програму «Диво родина -2014». 
На свято завітали  багатодітні родини та сімї з прийомними дітьми. Під час заходу діти охоче розповідали про своїх матусь та татусів,  про те, як вони турбуються про всіх своїх рідних. Мами співали колискових, розповідали про цікаві моменти життя своїх діток. Звучали ніжні, теплі слова, лунали пісні про Україну, Батьківщину, дім, родину.

Батьки разом з дітьми мали змогу  випробувати себе в різноманітних конкурсах, які провели для них працівники бібліотеки. Родини побували в ролі акторів в конкурсі «Краса – страшна сила», показали свої знання літератури в конкурсі «Ерудит». Оригінальним був і конкурс «Народна мудрість», де родини передавали зміст прислів’я пантомімою, а також  поєднували різні частини приказок  і  змістовно їх  коментували. Дуже яскравим та емоційним було створення символічної ромашки ,на пелюстках якої діти писали, за що вони люблять  своїх батьків, а потім власноруч прикріплювали ці вислови  і щиро коментували свої почуття до рідних людей. На заході діти мали змогу долучитись до справжнього творчого процесу—виготовлення своїми руками подарунка своїм близьким, яким стала чарівна квіткова композиція як символ духовного благополуччя родини. Майстер-клас для гостей провела керівник гуртка Центру дитячої творчості Пінчук Антоніна Миколаївна.


Жодна сім’я  не залишилась без нагороди, отримавши символічні подарунки на згадку. Їх підготували  постійні партнери бібліотеки - районний відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації в особі головного спеціаліста Бут Ліни Миколаївни, яка наголосила,що підтримка української родини є важливим державним пріоритетом.  Приємним завершенням  зустрічі стало спільне фото всіх учасників заходу…


«Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини. Міцна родина, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу. Благополуччя сім’ї завжди залишатиметься мірилом розвитку і прогресу країни,»--дякуючи  бібліотекарям за прекрасний захід, зазначила багатодітна мати  Наталія  Заєць.
Приємним завершенням зустрічі стало спільне фото всіх учасників свята.

Коментарі

Популярні публікації