Книги з присмаком успіху

 

   Нас часто питають: «Порадьте книги по мотивації». Якщо ви бажаєте навчитися оптимізувати свій робочий час або уміти поратися з домашніми вправами вчасно, щоб приділити увагу дозвіллю та сім’ї, або ж цікавитеся історіями успіху видатних постатей та намагаєтесь дізнатися, як вони досягли такої величі, чи саморозвиток став вашою гарною звичкою, яку ви плануєте вдосконалювати й надалі. Тоді Вам до нас!!! Ажде мотиваційна література – це ковток свіжого повітря для тих, кого полишила надія та впевненість. Мотивуючі книги схожі на підтримуючі ліки, які треба приймати для гарного самопочуття.

Для пошуку вірної книги вам лишилося зробити не так багато:

ü Визначитися з головною й конкретною метою по життю або ціллю на сьогоднішній день.

ü Впевнитися, що в вас є бажання, сили та час на саморозвиток.

ü Переглянути асортимент та фрагменти книг, які мотивують, скориставшись зручними фільтрами.

ü Познайомитися з автором твору, пробігтися його біографією та досягненнями.

üЯкщо обрані сторінки озиваються в вашій душі, та виникає довіра до автора то це ваша книга, мотивація до дії є – читайте!

  Для Вас, дорогі наші користувачі в нас є чудова підбірка книг, що надихають. Книги Метта Воткінсона, Джорджа Клейсона, Девіда Брукса, Річарда Бренсона, Андро Донована до нашої бібліотеки потрапили із особистої бібліотеки нашого постійного читача Віталія Зеленіна-Куц. Тож знайомимось, надихаємось та мотивуємось!

Андро Донован «Самомотивація»

Автор вірить, що кожна людина може бути щасливою. Книга «Самомотивація» вчить кожного почути своє «Я», відокремити власні бажання від нав’язаних суспільством і жити в гармонії передусім із собою, зі своїми внутрішніми щурами.Книга акумулює багаторічний досвід роботи з клієнтами і містить важливі теоретичні зауваги, практичні поради, вправи, виконання яких має наблизити читача до внутрішньої рівноваги, а також реальні історії людей, яким Андро Донован допомогла зрозуміти себе й наважитися на зміни в житті.

 

Річард Бренсон «К черту все! Берись и делай!»
Річард Бренсон – легендарний британський підприємець, один з найбагатших людей планети, який заснував корпорацію Virgin, яка сьогодні об'єднує під своїм брендом майже 400 компаній в самих різних сферах – від видавничої діяльності та авіаперевезень до космічного та підводного туризму.

Бренсон – яскрава, нестандартна особистість. Його кредо – брати від життя все. Це означає не боятися робити те, що хочеш. При цьому абсолютно неважливо, чи достатньо у тебе знань, досвіду чи освіти. Якщо є голова на плечах і досить завзяття в душі, будь-яка мета буде по плечу. Життя коротке, щоб витрачати його на речі, які не приносять задоволення. Якщо щось подобається – роби. Не подобається – кидай, не роздумуючи.

У розширеній версії свого бестселера Бренсон пропонує «правила життя», які повинні допомогти кожному на шляху до творчості, духовному зростанню і самовираження. Книга несе величезний заряд оптимізму, мудрості і віри в можливості людини.

 

Джордж С. Клейсон «Самый богатый человек в Вавилоне»

Автор цієї книги впевнений: щоб виконати всі свої задуми і бажання, Ви перш за все повинні домогтися успіху в грошових питаннях, використовуючи принципи управління особистими фінансами, викладені на її сторінках.

 

 


Метт Воткінсон.  Ґрід. Інструмент для прийняття рішень у будь-якому бізнесі (і у вашому також)

    Ця новаторська книга розкриває фундаментальні та невід'ємні елементи успіху будь-якого бізнесу.
Ґрід - це простий, цілісний та універсальний підхід до бізнесу, який однаково підходить великим та малим компаніям. Поєднуючи практичні поради та реальні бізнес-кейси, книга зробить ваші бізнес-рішення більш якісними та впевненими. Метт Воткінсон - всесвітньо відомий автор, доповідач та консультант з питань клієнтського досвіду та бізнес-стратегії. Володар премії "Книгу менеджменту року CMI" за свою першу книгу "Десять принципів за великим досвідом клієнтів".

 

Нассім Ніколас Талеб «Антихрупкость»

"Антихрупкость" – унікальна книга: вона розповідає про ключовому властивості людей, систем, про властивості, у якого до цих пір не було назви. У світі, де панує невизначеність, не можна бажати більшого, ніж бути антіхрупкім, тобто вміти при зіткненні з хаосом життя не просто залишатися неушкодженим, але і ставати краще колишнього, еволюціонувати, розвиватися. Талеб формулює прості правила, які дозволяють нам подолати крихкість і діяти так, щоб непередбачувана невизначеність, цей грізний і раптовий Чорний лебідь, не завдав нам шкоди - і більш того, щоб ця рідкісна і сильна птах допомогла нам вдосконалюватися.

 


Коментарі

Популярні публікації