Творча зустріч з поетом Анатолієм Кичинським та презентація нової книги ...

23 липня у Скадовській міській публічній бібліотеці відбулася творча зустріч з українським поетом і художником, лауреатом Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Анатолієм Кичинським та презентація його книги «Сотворіння цвіту».
На сьогодні у доробку поета більше вісімнадцяти поетичних книг, в яких широко представлені інтимна і пейзажна лірика, художньо осмислюються місце людини у часі і просторі, духовні цінності життя.
Поет є автором текстів багатьох популярних пісень. Для всіх присутніх на заході прозвучали пісні «Підковане щастя», «Сама здогадайся», «Золота моя жінко…», «Пливе над світом біла наша хата», «На відстані сльози», «Накинь на плечі плащ», «Свічка» та інші покладені на музику такими відомими українськими композиторами, як П.Дворський, О.Грицишин, Ю.Поліщук, А.Шейченко, М.Бурмака та інші.
Запрошені на творчу зустріч гості відкрили для себе Анатолія Кичинського не тільки як поета, але і як професійного художника, насолоджувалися відео-переглядом високохудожніх живописних полотен Анатолія Івановича, слухали вірші у авторському виконані та спілкувалися з ним.
Наприкінці творчої зустрічі всі бажаючі придбали книгу Анатолія Кичинського «Сотворіння цвіту» з автографом автора та фотографувалися з ним на згадку.
Анатолій Кичинський - народився 1950 року в селі Преображенка на Херсонщині. Закінчив філологічний факультет Херсонського педінституту та Вищі літературні курси при Літературному інституті імені М. Горького в Москві. Автор майже півтора десятка поетичних збірок, зокрема в перекладі російською мовою. Лауреат Шевченківської премії, премій імені П. Усенка, імені Б. Нечерди, міжнародної літературної премії «Летюче срібне перо» фестивалю поезії слов’янських країн «Слов’янські обійми». Живе і працює в Херсоні.

Коментарі

Популярні публікації