З Днем Захисника України!

 

    14 жовтня – важлива дата для України та українського народу. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна, й День захисника України.

    З цієї нагоди  13 жовтня на центральній площі нашого міста відбувся  урочистий захід. На цьому святі були присутні воїни АТО, військовослужбовці, представники влади та місцевого самоврядування, молодь та громадськість.

Не залишились осторонь цієї важливої події і працівники Комунального закладу «Скадовська ЦБС», які  долучились до вшанування пам’яті скадовчан, котрі віддали своє життя за незалежність та цілісність території нашої Держави, покладанням квітів.

        Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо  голови  у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін усім землякам, хто захищав і продовжує захищати нашу Батьківщину.

Коментарі

  1. church street dental offers restorative dentistry for child and adult patients. we offer dental services like dental implants, Invisalign, dental crown, emergency dentistry, tooth implants, cosmetic dentistry, and other dental services for your family.
    if you are looking for a dentist near church street in Chicopee then stop searching and contact us now.

    https://www.churchstreetdental.com/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації