Сучасна молодь – двигун розвитку країни

 

12 серпня у світі відзначається Міжнародний день молоді. Він був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН 17 грудня 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулася в Лісабоні 8-12 серпня 1998 року.

Міжнародний день молоді щороку має певну основну тематику. Цьогоріч його тема: «Залучення молоді задля глобальних змін». З нагоди святкування Міжнародного дня молоді Міністерством молоді та спорту заплановано ряд заходів для молодіжної аудиторії. Зокрема, спільно з Представництвом ООН в Україні та за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру Мінмолодьспорт провели онлайн-марафон «100 хвилин з молоддю для молоді», до якого долучились  працівники та користувачі нашої бібліотеки.

Учасникам онлайн-марафону цікаво було поспілкуватись із 10 активними молодими людьми з різних куточків України, які є рушіями змін у своїх громадах і готові поділитись своїми історіями успіху.

В ході бліц-обговореня кожен з учасників онлайн-марафону розповів про свій власний досвід відносно того, як змінювати світ навколо себе і займатися улюбленою справою, а також про  можливості для інших молодих людей, які готові долучитись до цікавих ініціатив.

Сьогодні молодь виявляє все більшу громадську активність. Отже, нове покоління прагне і може  успішно впроваджувати нові реформи та готове втілювати їх в життя вже сьогодні.

Коментарі

Популярні публікації