Старт літньої бібліотеки «Open AIR»


Літо в самому розпалі! Це  найкращий час не лише для розваг та відпочинку на березі моря, а й чудова нагода побалувати себе та своїх дітей цікавими  книгами.
13 липня  розпочала свою роботу  бібліотека на свіжому повітрі «Open AIR». Для роботи літньої книгозбірні наші  працівники  обрали  затишне та зручне для  відпочивальників місце. Ми розгорнули  її  на шляху до моря поряд із бібліотекою для дітей. Відтепер  кожен читач,  прямуючи на відпочинок,  зможе взяти і згодом  повернути книгу. Наші послуги абсолютно безкоштовні для  користувачів, а отже є гарна можливість насолодитись улюбленою літературою на різний смак.




Бібліотекарі запрошують  усіх бажаючих, місцевих жителів   та  гостей   нашого  міста,  поринути у  книжковий світ  та  ознайомитись із новинками сучасної літератури,  кращими творами вітчизняної та  світової класики, а також переглянути популярні  періодичні видання!





Відвідувачем літньої   бібліотеки  може стати кожен бажаючий.  Ми будемо працювати для вас щотижня  у понеділок, середу та п’ятницю з 10:00 до 12:00 год.
Веселого літа та приємного читання!

Коментарі

Популярні публікації