29 НЕЗАЛЕЖНИХ

29 років тому почалася нова історія – незалежної, вільної, суверенної держави. За цей час Україна пройшла складний шлях. Він досі сповнений непростих випробувань, але у цій боротьбі ми здобули головне: незламне прагнення до свободи, духовну єдність і віру у спільну перемогу. Жодні негаразди не в змозі роз’єднати народ, об’єднаний любов’ю до своєї Батьківщини, повагою до її величних традицій та славетної історії.
Пропонуємо вам здійснити подорож, і за 29 днів згадати знакові події «29 Незалежних» років нашої рідної України.
Прочитайте запитання та знайдіть відповідь за посиланнями нижче.


Умови вікторини
З 27 липня по 24 серпня 2020 року розмістіть свою відповідь у коментарях до кожної публікації про "29 Незалежних" на нашій сторінці у Facebook "Скадовська бібліотека. Читай - будь ОСОБЛИВИМ!" та тегніть двох (2) або більше друзів!
Отримайте шанс виграти фірмовий подарунок від КЗ «Скадовська ЦБС»!

Вимоги до учасників вікторини
Одна людина може надати лише одну відповідь на кожне з завдань Вікторини, але щоб збільшити ваші шанси на виграш, ви можете брати участь у всіх завданнях.
Участь у цій Вікторині автоматично означає прийняття цих офіційних правил. Нагадуємо учасникам, що, беручи участь у розіграші та завантажуючи контент на Facebook, вони зобов’язані дотримуватися правил використання Facebook.

Відповіді до вікторини «29 Незалежних» можуть бути надані з 27 липня по 24 серпня 2020 року.

Переможець та призи
Вікторина розпочинається 27 липня 2020 року.

24 серпня 2020 року серед тих, хто правильно відповів на всі запитання Вікторини, а якщо таких не виявиться, то серед 10 найактивніших її учасників, буде обрано переможця за принципом лотереї.
Призовий розіграш буде проводитися в прямому ефірі наживо на нашій сторінці у Facebook о 18:00, у той історичний момент, коли Верховна Рада УРСР прийняла «Акт про державну незалежність України».
Переможець отримає фірмовий подарунок від нашого закладу!

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації