Звітуємо, святкуємо, громаду гуртуємо!


12 березня колектив КЗ «Скадовська ЦБС» радо вітав усіх гостей на вже традиційному, щорічному публічному звіті перед громадою.  У цьому році він співпавз 85-річним ювілеєм центральної бібліотеки для дітей.
Піратська вечірка, а саме в такому форматі відбувся захід, пройшла цікаво, весело,  креативно, одним словом, по-морському.
На «борту корабля» зібралися очільники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники громадських об'єднань, партнери, друзі та наші користувачі. Усі вони із задоволенням переглянули презентації-звіти бібліотек, адже підведення підсумків – гарний привід згадати всі ті здобутки і надбання,  що стали нагородою за сумлінну працю в минулому році та зрозуміти в якому напрямку бібліотеці рухатися далі.
В свою чергу, кожен подякував за співпрацю та привітав ювілярів зі святом! Подарунки, душевні пісні, прозові та віршовані вітання, сюрпризи та несподіванки … всього було вдосталь.
Звіт яскраво продемонстрував, що бібліотеки закладу  знайшли своє місце в суспільно-політичному житті громади, навчилися працювати та йти в ногу з часом, а ювілей, вкотре довів – книга та бібліотека на часі, які 85 років тому!
Свято завершилось, як і годиться – святковим тортом!











Коментарі

Популярні публікації