Шопінг по-англійськи


Шопінг…Здавалося б, це всього лише одне слово, а скільки ж радості воно приносить багатьом з нас! Ми готові цілий день ходити від одного торговельного центру до іншого  в пошуках чогось особливого, а саме такого, від чого аж дух перехопить.  І раптом ти зрозумієш - ось воно, те, що тобі і треба! Як правило, ми не шкодуємо на це ані часу, ані грошей та все робимо для того, щоб тільки піднести собі настрій… правда ж? Та лише уявіть, що ви йдете  в новий торговельний центр, а там усі вивіски англійською…


25 січня у бібліотеці відбулося засідання «English speaking club», метою якого  було вдосконалення мовних навичок саме з цього питання. Зокрема, мова зайшла про те,  як спілкуватися з продавцем під час відвідування магазину. Тема проста і одночасно дуже цікава. Адже рано чи пізно комусь із слухачів доведеться побувати у магазині за кордоном. А тому слухачі вивчали форми звертання до продавця,  знайомилися з назвами товарів і тренувалися, як розрахуватися за зроблену покупку.




Хочеться вірити, що відтепер шопінг «англійською» не буде приносити  дискомфорт нашим учасникам тільки через невпевненість у власних силах та нестачу слів.




Коментарі

Популярні публікації