Дозвольте відрекомендувати себе


Як перетворити інтерв’ю і розповідь про себе англійською у вдалу розмову? Чи достатньо для цього лише базових фраз, вивчених ще у школі? Що робити, коли тобі дають волю розповідати все, що хочеш?
Ось уявіть вперше Ви зустріли людину і незнайомцю потрібно відрекомендувати себе, розповісти про себе кілька слів, щоб він зрозумів з ким має справу.
Спілкування людей починається із знайомства, розповіді про себе,  що зближує людей і є першим кроком  до того, щоб відкрити для себе цілий світ, яким є кожен із нас.


Отже, саме цій темі була присвячена  наша зустріч, яка відбулась 7 грудня у читальній залі бібліотеки для дорослих. На учасників чекали перегляд цікавих відеороликів  до вищезгаданої теми  та пізнавальна медіа-презентація. Присутні  охоче розповідали  про себе на англійській мові, про свої вподобання, ділилися своїми мріями та сподіваннями на майбутнє. Також учасники зустрічі мали цікаву дискусію з приводу того, чим би  хотіли  займатися, якщо стали б відомими людьми.
Наприкінці засідання присутні із задоволенням розігрували уявні сценки із повсякденного життя. Зустріч закінчилась на позитивній ноті.



Коментарі

Популярні публікації