Власна внутрішня мелодія

Мистецтво і творчість не знають фізичних чи розумових меж. Цього, можливо, не знають люди з обмеженими можливостями. Вони просто малюють, розвиваються, вчаться, дивуючи оточуючих та змінюючи світ на краще.

 26 грудня 2019 року в Центральній бібліотеці для дорослих відкрилася виставка творчих робіт Вячеслава Сватко під назвою «Мовчазна розмова  «Привіт, давай поговоримо».

На виставці експонуються малюнки виконані фарбами, олівцями  у різних техніках, роботи із природного матеріалу, пластиліну, тощо. Кожна з них – неповторна, багатогранна, унікальна, у кожної своя історія …

Мета  виставка – показати творчі здобутки  особливої людини, допомогти повірити в себе та відчути себе повноцінним членом суспільства, відчути себе талановитим. Адже власний приклад  – кращий мотиватор для тих хто падає духом, вагається, не вірить у власні сили.

Надзвичайно важливим є те що не зважаючи на проблеми не треба ніколи зупинятися, а  вірити в дива, які трапляються завдяки наполегливості та професійній підтримці.
Світлана Вікторівна, мама Вячеслава, подякувала усім присутнім на заході.  Особливі слова пролунали на адресу друзів  родини та психолога КУ «Скадовський територіальний центр соціального обслуговування» Марії  Гири,  яка змогла знайти свій підхід до хлопця, надихнувши його до  творчості. 
Суспільство має пишатись тим, що є люди, які не зважаючи на певні труднощі, не зупиняються і досягають значних успіхів у своєму житті. На їхньому прикладі слід учити протистояти життєвим негараздам, знаходити в собі сили до повноцінного життя. 
«Мовчазна розмова» триватиме  протягом місяця.
Запрошуємо всіх відвідати виставку Вячеслава та на власні очі побачити яскраві роботи юнака.


Коментарі

Популярні публікації