Прочитайте! Вам сподобається!





Сучасний світ вже дуже заполонили модні гаджети, але, як приємно взяти книгу в руки, зануритися з головою в захоплюючий світ оповідання, і годинами сидіти за читанням. Жоден сучасний планшет або електронна книга не зможуть замінити те почуття, пов’язане з перегортанням сторінок і приємним запахом паперу. До нашої бібліотеки поступили нові надходження. Пропонуємо вам книжки, які допоможуть відпочити та залишать приємні враження.

      «10 успішних українських брендів» - книжка про найкращі компанії й організації України, які задають ритм у своїх сферах. Це щирі й натхненні історії створення власного бізнесу чи ініціативи. Історії про самовіддачу, про помилки й успіх, про тяжку, але натхненну працю. Засновники брендів розкривають власні стратегії розвитку, розповідають, як вони виходили з кризових ситуацій і що дозволило їм вирізнитися з-поміж конкурентів. Історія кожного бренду супроводжується відвертим інтерв’ю із засновником, що розкриває його як особистість. Ця книжка стане джерелом унікального корисного досвіду й натхнення, для тих, хто хоче змінювати себе і світ навколо.

Волтер Айзексон «Інноватори. Як група хакерів, геніїв та гіків здійснила цифрову революцію»

     Мало хто знає, що теорією сучасного цифрового світу сформулювала жінка ще в середині XIX ст..; і не будь-хто, а донька самого Байрона – леді Лавлейс. За півтора століття цифрову еру наближали багато людей, проте більшість так і залишилася в тіні.
      Ця  книжка про різні етапи цифрової революції, про гіків, хакерів і мрійників, які кардинально змінили світ і підхід до бізнесу. Вона про диваків, яким нині людство завдячує електронним комфортом: Алана Тюрінга, Білла Гейтса, Стіва Возняка, Стіва Джобса, Ларрі Пейджа та інших. З неї ви дізнаєтесь про глибокі інновації і роль творчої співпраці в історії людства.


Джозеф О’Конор, Ієн Макдермот «Системне мислення»


     Видання розповідає про спосіб мислення, який називають системним, - це вміння вийти за межі формальної логіки й побачити глибинні зв’язки між окремими і ззовні незалежними ситуаціями, щоб краще зрозуміти їх і впливати на них. Автори, досвідченні НЛП-тренери, розкривають таємниці системного мислення та пропонують практичні вправи й поради, які допоможуть вирішувати проблеми, застосовуючи творчий підхід, поглянути на ситуацію збоку, мати надзвичайні результати з невеликих зусиль, невимушено керувати бізнесом і вести переговори, а також здійснити революційні зміни у своєму житті.


Дяченки Марина і Сергій «Зло не має влади»

      «Зло не має влади» - останній роман трилогії про пригоди школярки-семикласниці Ліни Лапіної (до  трилогії також входять романи «Ключ від королівства» і «Королівська обіцянка»). Ця трилогія вийшла в новій серії видавництва «Фоліо» «Світи Марини і Сергія Дяченків»,  у якій будуть опубліковані майже всі твори (понад 20 томів) письменників, перекладені українською та чудово ілюстровані.
      Що чекає «Королівство, мешканці якого забули свого короля? Звісно, воно приречене на загибель та запустіння. Тим більше коли його осаджує Сарана – жахлива стонога і сторука навала змітає й витоптує все на своєму шляху, і немає від неї порятунку. У Ліни, мага дороги, є лише три дні, щоб урятувати Королівство…

Кузьма Скрябін «Я «Побєда» і Берлін»


           Ця книжка – літературний дебют відомого українського співака Андрія Кузьменка (Кузьми), лідера групи «Скрябін», який загинув в автомобільній аварії 2 лютого 2015 року.
      До збірки увійшли дві повісті, а також тексти відомих пісень групи. 







Курков Андрій «Закон равлика»,  «Приятель небіжчика»


       Книга продовжує розпочату автором у романі «Пікнік на льоду» розповідь про долю журналіста Віктора Золотарьова. Рятуючись від смерті в Антарктиді або беручи участь  у передвиборчій кампанії в Києві, переживаючи жахи «добровільного» чеченського полону, він усвідомлює справедливість  народженого самим життям Закону равлика без власного будиночка, даху, ти, як равлик без мушлі, - безпорадний слимак. І будь хто, мимохідь, може просто тебе розчавити…


Франсуаза Саган «Сонячний промінь у холодній воді»





Нерозпізнана, незрівнянна,
Зігрівала вона мої невеселі тривожні дні.
І я бачу її, і втрачаю, і біль мій бринить,
Немов сонячний промінь у холодній воді.
                                                Поль Елюар



Артур Конан Дойл «Шерлок Голмс»
повне видання у двох томах (т.1) видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» 2019



         До книги ввійшли «Етюд у багряних томах», «Пригоди Шерлока Голмса»: «Скандал у Богемії», «Спілка рудих», «Встановлення особи», «Таємниця Боскомбської долини», «П’ять помаранчевих зерняток», «Людина з розсіченою губою» та ін., «Спогади Шерлока Голмса», «Собака Баскервілів».


Панас Мирний «Повія»




     Трагедія жіночої долі на всі часи. Від класики української літератури.


Бернар Вербер «Мурахи»


      Люди звикли вважати себе господарями планети. Однак поруч живуть істоти, здатні кинути їм виклик. Їх мільярди, але вони діють як один організм. Дві потужні цивілізації, два світи – і один біолог-мізантроп, захоплений неймовірною ідеєю. Життя його родини перетворюється на квест. Але, долаючи кілометри катакомб під Парижем, герої не знають, що справжні таємниці – на поверхні.
     Про це розповідає перша книга з трилогії Бернара Вербера «Мурахи» - і це лише початок…



Жорж Санд «Чортова калюжа»


Ліна «Триста поезій»


     До книги Ліни Костенко – улюбленої української поетеси кінця другого-початку третього тисячоліття – увійшли найвідоміші її поезії, а також уривки з історичних романів та поем. Це найповніше вибране поетеси часів Незалежності.

  
Даніел Сігел і Тіна Брайсон «Досить істерик»



     Вам щодня доводиться квапити дітей до школи, сваритися з ними через невиконані домашні завдання чи з істерикою вкладати їх спати. Ви постійно повторюєте їм те саме, намагаючись привчити до дисципліни. Однак у відповідь – плач і крик.
      Якщо вам знайомі такі ситуації, не засмучуйтесь. Унікальний метод виховання від Даніела й Тіни допоможуть вам краще зрозуміти ваших діточок та досягти гармонії в сім’ї.


Володимир Лис «Місяць, обмитий дощем»





На ці книги варто звернути вашу увагу, та обов’язково їх прочитати.
І ще безліч  цікавинок чекає на вас!

    
     Запрошуємо до приємного читання!


   Також повідомляємо, для тих, хто ще не встиг переглянути та залишити свій відгук,  що завершується персональна художня виставка Рященко Ксенії та Рященко Яни «Дві сестри» учнів зразкової студії «Палітра», керівника М.С. Бута. 

Коментарі

Популярні публікації