Життєвий успіх. Як його досягти?


Літо вже вступило в свої права, але члени молодіжного «English speaking club», що працює при нашій бібліотеці, встигають і відпочивати, і напружено працювати. Це можна зрозуміти, адже вони хочуть досконало володіти однією з найбільш поширених мов на планеті.
    


     8 червня вони зібрались на свою чергову зустріч. Сьогодні для спілкування їм було запропоновано не менш цікаву і важливу тему – життєвий успіх і шляхи його досягнення. Після веселої мовної розминки клубівці дружно взялися до роботи і охоче включилися в дискусію. Вони разом визначали, що таке успіх взагалі і для кожного з них особисто, шляхи його досягнення, розповідали про свої перші життєві перемоги, а також про ті риси характеру, які допомагають людині досягти успіху. В ході спілкування читали і перекладали повідомлення про історію успіху Біла Гейтса, Опри Вінфрі, а також мудрі вислови на цю тему. Говорили клубівці і про психологічні прийоми(наприклад, візуалізацію), що допоможуть у досягненні мети, а також необхідність щодня робити маленькі кроки до свого життєвого успіху.




      Практичне заняття показало, що учасники успішно засвоїли ряд необхідних при обговоренні цієї теми нових слів, виразів та мовних зворотів. Підводячи підсумки зустрічі, наші гості були одностайними в тому, що сьогоднішє спілкування було цікавим і досить корисним для кожного і щиро дякували  модератору Дар`ї за змістовний матеріал. А скоро на нас чекає спілкування по скайпу зі справжньою американкою, подругою Даші, Патрісією.
   Приходьте, буде цікаво! 




Коментарі

Популярні публікації