Зачарований небом


Володимира Ємельянова у Скадовську знають. По-перше, це відомий керівник  гуртка конструювання повітряних зміїв (аерокосмічна група «Галактика»), що працює при місцевому Центрі дитячої та юнацької творчості. Багато років відданий улюбленій справі,  він об’їздив з учнями та послідовниками багато країн як учасник міжнародних фестивалів повітроплавання. А ще він депутат міської ради і просто захоплена, неординарна людина.



З такими людьми, як він, завжди цікаво спілкуватися, бо  їм завжди є що розповісти.  І членам бібліотечного клубу «Дивосвіт» це добре відомо, адже ми не вперше запрошуємо Володимира  Костянтиновича до нас на гостину. От і сьогодні, 21 червня,  клубівці  радо зустрілися з гостем, щоб  дізнатися  про останні новини  в його насиченому  подіями  житті. Ведуча розповіла,  що буквально в січні цього року він був присутній на черговому фестивалі повітряних зміїв  в Індії. Крім того,  минулого  року учні аерокосмічного гуртка "Галактика" встановили Рекорд України, запустивши у небо змієвиковий потяг завдовжки з півкілометра, зроблений руками скадовських дітей. Про все це і багато іншого розповів сьогодні наш гість, ілюструючи свої слова яскравими фото- та відеоматеріалами.



Клубівці  цікавились,  з чого почалося це захоплення Володимира Костянтиновича, хто допомагає йому в роботі та в численних поїздках, що надихає його на нові досягнення у цій справі, а також про плани і мрії нашого гостя. Відповідаючи на запитання, він був щирим і відвертим, зарядив усіх присутніх енергією та позитивом.


Наостанок ми домовилися про чергову зустріч з Володимиром Костянтиновичем, адже у нього є ще багато яскравих спогадів. «Він пішов, але обіцяв повернутися», - жартували учасники клубу. І ми впевнені, що повернеться, – з новими враженнями, перемогами  і рекордами!



Коментарі

Популярні публікації