Привіт із Чикаго


   15 червня в читальному залі нашої книгозбірні відбулося чергове, вже п’ятнадцяте, засідання English speaking club.  Ця зустріч стала особливою для клубівців, адже саме сьогодні відбулося онлайн спілкування з чарівною Патрісією Грамман, яка мешкає в Сполучених Штатах Америки.


   Незважаючи на велику різницю у часі, ця приємна леді прокинулась о п’ятій годині ранку, аби поспілкуватись з учасниками клубу. За це ми їй безмежно вдячні!


    Патрісія  розповіла про своє життя в Америці, захоплення та вподобання.  Цікаво, що певний час вона також мешкала в Україні. Враження має дуже позитивні, їй подобається менталітет українців, їх традиції та звичаї, побут.



   Далі наша гостя дала декілька корисних рекомендацій, як краще вивчити мову,  що потрібно робити, аби краще запам’ятовувати слова.


     Під кінець зустрічі  Патрісія відповіла на декілька запитань клубівців і пообіцяла наступного разу показати своє помешкання та подвіp'я біля нього. Ця зустріч справила на всіх дуже гарне  враження, учасники від душі  подякували нашій гості за приємну та щиру розмову.





Коментарі

Популярні публікації