Секрети щастя


1 червня відбулося чергове засідання нашого молодіжного "English speaking club". Цього разу в центрі уваги знову були проблеми, актуальні у всі часи. Що означає бути щасливою людиною? Що робить нас людьми? Які життєві труднощі ми повинні подолати в своєму житті, щоб бути сильними?
Дар’я розпочала засідання з дуже позитивної ноти, з пісні Наташі Бедінгфілд «Щасливі». Клубівці з задоволенням прослухали пісню та спробували її перекласти і зрозуміти, бо в ній  виявилось немало цікавих зворотів та ідіом. Кожен із присутніх висловився та аргументував свої думки з приводу почутого. Пісня спонукала учасників замислитися над важливими питання життя: наші страхи та проблеми лише у нашій голові, а тому їх потрібно уникати, щоб бути щасливою людиною. Ще присутні грали в цікаву гру, в якій потрібно було пояснити слова англійською мовою. Клубівці з азартом пограли та розважилися.



Дівчата виявили свою зацікавленість у тому, наскільки захопливим може бути спілкування з різними, майже незнайомими людьми, з якими можна знайти спільні та цікаві теми для розмов. Знаходити відповіді на непрості запитання життя – щастя, любов, відносини. Зокрема, і щодо того, як стати по-справжньому щасливою людиною.




Було цікаво! А отже, всі учасники з нетерпінням чекають наступної зустрічі у молодіжному клубі.



Коментарі

Популярні публікації