Наскільки ми є щасливими?

25 травня у читальному залі центральної бібліотеки для дорослих відбулось чергове засідання молодіжного клубу  Englisch speaking club. Тема сьогоднішньої зустрічі була повністю присвячена  тому, як ми розуміємо поняття "бути щасливим", і  що потрібно для відчуття щастя.  Думки клубівців були досить різними, адже кожен із нас відчуває цей стан по-своєму.



      Після вступної мовної розминки Дар’я запропонувала переглянути цікаве відео «Що робить нас щасливими?» Учасники заходу охоче коментували його та обговорювали кожний цікавий фрагмент. В ході перегляду модератор пояснювала деякі  незрозумілі моменти.


       Після цього учасникам було запропоновано для опрацювання цікавий текст «Як виробити звичку бути щасливим?» Клубівці ділились своїми думками, разом розмірковували, що ж робить саме їх усміхненими та щасливими у повсякденному житті.  І виявилось, що рецепти щастя усі мають різні!


     Але в ході розмови всі разом дійшли висновку: незважаючи ні на що, ми повинні намагатися бути щасливими кожного дня, кожну хвилину нашого життя. Бо наше життя і є найбільшим щастям, і ми маємо бути щасливими попри всі негаразди! На цій позитивній думці ми і закінчили наше засідання. Учасники клубу щиро подякували Дар’ї за таке змістовне і пізнавальне  заняття, а також домовились про тему наступної зустрічі.




Коментарі

Популярні публікації