Літо з книгою!


Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей.  
Ця дата -  не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Адже у  малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав має стати одним із найголовніших наших обов’язків.
У переддень цього чудового свята,  31 травня,  наша книгозбірня активно долучилася   до урочистих  заходів  у міському Парку розваг. Бібліотекарі центральної бібліотеки для дорослих презентували  присутнім книжкову виставку найгарячіших новинок, якими останнім часом поповнився фонд  нашої книгозбірні. Бібліотека для дітей  також оформила розгорнуту  книжкову виставку популярних дитячих письменників, яка викликала неабиякий інтерес у дітей та їх батьків. Навіть маленькі діти з цікавістю  гортали сторінки книжок про Гаррі Поттера, видання  «Як приручити дракона»  Крессиди Ковелл,  «Атлас динозаврів»  та багато інших.  Тож сонячне літо  для юних читачів нашого міста почалося із знайомства з  цікавими  книгами!  







Також усім бажаючим було запропоновано написати  назви книг, які вони хотіли б прочитати,  на барвистому  стенді  «Читай по-літньому».  Діти, які були присутні сьогодні  на  заходах, отримали багато корисної інформації та позитивних емоцій. На цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули.  Всі ми знаємо, що книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас,  любі діти,щоднини, окрім понеділка .
Проводьте з користю свій вільний час! Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних заходах бібліотеки.







Коментарі

Популярні публікації