Вітрила книг дарують нам знання


Краєзнавча робота з молоддю посідає важливе місце в діяльності кожної бібліотеки.  ЇЇ мета: за допомогою цікавих форм і методів залучати молодь до активного пізнання рідної землі, популяризувати краєзнавчу літературу,  а також  публікації про знаних людей нашого району.
В останній день Тижня молодіжної книги біля книжково-ілюстративної виставки «Наш Скадовський рідний край» було проведено караван історій «Вулицями старого Скадовська. Книги розповідають». Цього року нашому місту виповнюється 125 років, тож ми мали нагоду ознайомити читачів з книгами місцевих авторів, які дозволяють поринути в історію виникнення міста та району, почитати вірші про рідну «малу Батьківщину».

  

Також  на завершення Тижня молодіжної книги під гаслом «Обери свій жанр!» було організовано виставку-фуршет «Шведський стіл «по-бібліотечному»». Всі бажаючі мали змогу обрати собі літературу за смаком та  надавали перевагу тій  чи іншій тематиці, віддаючи свій голос за улюблений напрямок. Найпопулярнішими серед молоді, як виявилось, є книги фентезійного жанру.







Усі дні виявились доволі насиченими емоціями, акціями, заходами та цікавим спілкуванням. Ми ділилися з вами враженнями за кожен день.
Тиждень молодіжної книги завершився, але ми кожного дня радо зустрінемо вас у стінах нашої книгозбірні!


Коментарі

Популярні публікації