Подорожуємо з книгою!


В рамках проведення Тижня молодіжного читання  члени English speaking club вирішили також  долучитися  до цієї  акції. Оскільки на наших засіданнях ми здебільшого обговорюємо тему подорожей, тож вирішили не змінювати нашій традиції  і  в четвертий день Тижня відправились  у чергову мандрівку під назвою «Подорожуємо з книгою».
Цього разу клубівці завітали до бібліотеки  зі своїми улюбленими книжками. Кожен мав презентувати видання  англійською мовою - розповісти, чому  подобається саме  ця книжка, поділитися враженнями та надати коротку інформацію щодо змісту. Звичайно ж, англійською мовою  висловлювати свої думки не так легко, але присутні мали на підготовку цілий тиждень і в результаті блискуче впорались із завданням.



Обговорення улюблених  творів пройшло   цікаво та жваво. Клубівці охоче спілкувалися,  розповідаючи  про улюблені видання.  Як результат, у декого  виникло бажання найближчим часом прочитати книги, про які йшла мова.
Після цього бібліотекарі запропонували  гостям екскурсію   залами  нашої книгозбірні.  ЇЇ провела бібліотекар читальної зали. Звичайно ж, англійською мовою!  


 Клубівці мали змогу відвідати абонемент для дорослих, юнацький відділ, переглянути  виставки нових надходжень, літератури у жанрі фентезі, а також  краєзнавчі виставки-інсталяції  до  75-річчя утвоворення Херсонської області  та 125-річчя  нашого рідного міста. 








Учасникам зустрічі сподобався незвичайний формат цього засідання, за що вони були щиро вдячні працівникам закладу, а також модератору клубу Дар’ї Бех. 
Отже,  Тиждень молодіжного читання триває. Приєднуйтесь до нашого захоплюючого книжкового марафону! 


Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації