Найкраще фентезі написане на мові мрії!


Фантастика зайняла досить міцні позиції в світовому літературному процесі, стала втіленням людських мрій про далекі світи та казкових істот. Жанр, що поєднав у собі різноманіття тем, стилів і напрямів, має багатомільйонну армію шанувальників. Фантастикою цікавляться всі: від школярів до пенсіонерів, незалежно від віку, статі, освіти і роду занять. Відділ юнацького  абонемента нашої бібліотеки у рамках проведення Тижня молодіжної книги підготував справжній подарунок для читачів-гурманів.   Це книжкова виставка-інсталяція  «Дивовижні світи фентезі та фантастики», яка представляє таких класиків цього жанру, як Станіслав Лем, Рей Бредбері та Айзек Азімов — визнані майстри футурологічної, або «попереджувальної» прози.  


Українська фантастика має власні глибокі корені і традиції, вона впевнено завойовує визнання читачів і критиків далеко за межами України. Тож,  книжкова виставка пропонує твори  вітчизняних майстрів від лицаря українського відродження Олеся Бердника до «володарки часу» - Наталії Щерби. Поруч – книги  Сергія та Марини Дяченко, що вже стали «класикою» сучасного фентезі, а також Генрі Лайона Олді, який пише захоплюючі «фантастичні бойовики».                                                                        


Фантастика – це не просто жанр літератури, це цілий світ, повний відкриттів. Ці читачі вже визначилися. 



Запрошуємо всіх бажаючих найближчим часом відвідати бібліотеку і ознайомитися з виставкою «Дивовижні світи фентезі та фантастики»!



Коментарі

Популярні публікації