А давайте поговоримо!


    Де ще можна повправлятися у розмовній англійській та  обмінятися думками іноземною мовою, як не  в  нашому  English speaking club? Отже, якщо  ви ще не з нами, то приєднуйтесь! З нами завжди цікаво  та весело.



   На черговій зустрічі в рамках роботи клубу, яка відбулась  13 квітня в читальній залі  бібліотеки для дорослих,  відбулося повне занурення  в  англомовне середовище. Для більш глибокого  засвоєння матеріалу, з яким ми були ознайомлені протягом всього часу, це засідання було повністю присвячене практиці.


    Цього разу Дар`я запропонувала цікаві  теми для дискусій, які із задоволенням сприйняли клубівці. Всі охоче ділилися своїми думками та жваво розвивали запропоновані модератором  ситуації. Не обійшлося  і без улюблених  ігор, завдяки яким  відвідувачі  змогли відчути  себе більш розкутими і вправними у розмові.





    Ця зустріч, як і всі попередні, пройшла на позитивній ноті. Успіхи кожного з учасників надихали їх на ще більш продуктивне спілкування, тож гарний настрій всіх бажаючих вдосконалити свої навички було забезпечено! Присутні щиро подякували Дар`ї за змістовне засідання клубу та домовились про наступну зустріч.




Коментарі

Популярні публікації