English вивчати – весь світ пізнавати!


Приємно відзначити, що охочих вдосконалити розмовні навички англійської мови суботнього весняного  дня  9 березня не поменшало. На сьогоднішній зустрічі учасники  вже більш впевнено могли розповісти про себе, риси свого характеру і вподобання  при знайомстві з іншою людиною.  





Основною ж темою розмови сьогодні стала подорож.  Модератор проекту  Дарія Бех запропонувала  гостям цікаві ігрові ситуації,  захоплюючі фото- та відеоматеріали, які  допомогли  їм більш ефективно опанувати  потрібні слова і вирази. Спілкувались про мотиви, що спонукають нас до мандрів, типи подорожей та переваги кожного з них.   




   На завершення зустрічі  провідний  бібліотекар Тамара Володимирівна Чигринова  розповіла присутнім про власні ресурси  центральної районної книгозбірні для дорослих , що можуть сприяти активному вивченню мови. 



Окрім можливості  попрацювати за комп’ютером і опановувати мову в режимі on-line,  вона презентувала  учасникам клубу і книжкову виставку «English вивчати – весь світ пізнавати!», що розгорнута в читальній залі бібліотеки. На виставці представлено  англо-українські словники, довідники, збірники розмовних тем, а також книги всесвітньо відомих авторів англійською мовою. 




     Серед них популярні твори Вільяма Шекспіра, Марка Твена, Льюїса Керрола,  Джека Лондона та інших. Окремої уваги заслуговує  унікальне  літературно-художнє видання англійською мовою Тараса  Шевченка «Kobzar»,  який прислужиться усім шанувальникам літературної спадщини геніального українського поета.
Отже, робота English speaking club у нашій бібліотеці триває!  Ви ще можете до нас приєднатись!     

Коментарі

Популярні публікації