З чого починається більшість подорожей?

Звичайно, з аеропорту. Тому на черговому засіданні англійського клубу, яке відбулось  23 березня  у читальному залі районної бібліотеки для дорослих, ми опинились саме тут, звідки в усі кінці світу злітають лайнери. Тільки уявіть собі: ви знаходитесь у міжнародному аеропорту. Вам треба здійснити пересадку або вилетіти, а все довкола виключно англійською мовою.  І  як  тут не розгубитися та не запанікувати? Та щоб ніколи не опинитись у незручному, а іноді і в безвихідному становищі, наш модератор Дар’я підготувала  доступні і цікаві матеріали та відео до цієї теми. 



Протягом засідання клубівці знайомилися з новими  словами  та виразами на англійській мові. На перший погляд може здатись, що це забагато нової інформації для необізнаних «мандрівників». А тому Дар’я пропонувала час від часу пізнавальні ігри, щоб трохи розважитись і відпочити. 



Наприкінці засідання учасники із задоволенням розігрували уявні сценки в аеропорту та спілкувались один з одним, застосовуючи щойно отримані знання. Отже, до цікавих подорожей за кордон ми майже готові!
Захід завершився на позитивній і дружній ноті. Всі учасники заходу охоче ділились враженнями про чудові хвилини, котрі всі разом пережили в уявних (поки що) подорожах.





Коментарі

Популярні публікації