English speaking club у бібліотеці


23 лютого у читальному залі центральної районної  бібліотеки для дорослих розпочав свою роботу молодіжний  клуб     «English speaking club». Це сумісний проект  громадської організації «Перспектива плюс» та нашої книгозбірні, започаткований з метою вдосконалення вмінь та навичок розмовної англійської мови молоді віком від 13 до 35 років. Програма  включає  у себе тематичні зустрічі, перегляд  фільмів та відеороликів з подальшою дискусією, ігри та пісні,  живе  спілкування з викладачем. На засіданнях клубу будуть  розглядатися різноманітні теми, в процесі обговорення яких присутні зможуть  краще запам’ятовувати  нові слова та вирази, а також покращити вже набуті  розмовні навички англійської мови.
Мета клубу - допомогти учасникам відчути специфіку мови і навчитися боротися із страхами мовного бар'єру в процесі живого спілкування.
Перше засідання було присвячено темі «Кохання в нашому житті» і показало неабиякий інтерес дітей та молоді до спілкування між собою. Учасники охоче брали участь у виконанні завдань та висловлювали свої думки щодо запропонованої теми. Юнаки та дівчата дізналися про історію виникнення Дня Св. Валентина, перекладали легенди із життя святого, а також ознайомилися з мудрими висловлювання відомих людей про кохання.




Усі присутні охоче погодилися зустрітися наступного разу і продовжити цікаве та корисне спілкування.



Коментарі

Популярні публікації