Про позитивний погляд на життя і не тільки…

Скадовська центральна бібліотека для дорослих успішно співпрацює з багатьма установами та організаціями нашого міста. Зокрема, і  з Комунальною установою «Скадовський територіальний центр соціального обслуговування».
8 лютого у книгозбірні  відбулась зустріч учасників бібліотечного клубу активного довголіття із психологом  Територіального центру Марією Володимирівною Гирою. Обговорювали тему  «Позитивне світосприйняття як шлях до душевної гармонії».


 В ході тренінгу учасники зустрічі отримали  багато корисних  порад у розв’язанні власних життєвих труднощів та проблем,  особистісному самовдосконаленні та покращенні самопочуття. Бесіда-спілкування пройшла в довірливій,  дружній атмосфері. Спостерігалася активна і творча взаємодія учасників між собою і гостею. 




Психолог запропонувала присутнім ряд цікавих практичних вправ та технік.  Монолог змінювався діалогом. Активний учасник клубу Артем Антонов розповів про власний досвід позитивного вирішення складних життєвих ситуацій.




Підсумовуючи  зустріч,  активістка клубу Міра Черній від імені всіх учасників тренінгу зазначила, що їх сподівання повністю справдились. «Життя дається кожному з нас для радості, позитиву і творення добра. І ті труднощі, які іноді виникають,  не повинні змушувати нас опускати руки. Тепер ми знаємо, як виходити із скрутних ситуацій і отримувати насолоду від  кожної хвилини життя», - із вдячністю  сказала Міра Всеволодівна.


Організатори та учасники заходу висловили  сподівання на подальші зустрічі в такому форматі. Обговорення теми тривало і за традиційним чаюванням.  


Коментарі

Популярні публікації