Любіть всім серцем Україну!





Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало їх боротися за незалежність.
На початку ХХ століття, у часи Української революції 1917–1921 років, українці змогли відродити державність, а 24 серпня 1991 року Актом проголошення незалежності України вона була відновлена.
Нині, в умовах агресії з боку Росії, Україна продовжує відстоювати власну свободу та цілісність країни.

Сьогодні незалежність України – головна перепона для російського імперіалізму й запорука вільного розвитку держав і народів Європи.
27 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.
22 серпня у переддень цього величного свята працівники районної бібліотеки для дорослих завітали до санаторію з батьками Скадовськ, де розповіли присутнім на заході про довгий і тяжкий шлях нашої держави до незалежності. Не залишив нікого байдужим відеофільм про досягнення українців за 27 років існування нашої суверенної держави. Захід завершився словами: «Нехай наші символи - святий Гімн, Золотий тризуб, наш Прапор синьо-жовтий освітлюють наше життя, гріють душі й серця, єднають і зміцнюють сили всіх українців!» 
Також у читальному залі нашої бібліотеки презентовано стенд «Любіть всім серцем Україну». На ньому розміщено державні символи України,  книги та документи, що засвідчують шлях до незалежності. 
КЗ "Скадовська ЦБС" долучився до урочистих заходів, які проходили 23 серпня на площі біля районного будинку культури ім.Т.Г. Шевченка. Підготовлений заздалегідь стенд "Любіть всім серцем Україну!" та планшет з архівними документами були цікаві гостям та мешканцям нашого міста!



Коментарі

Популярні публікації