Заочна подорож до Швейцарії


Психологи твердять, що найкраще за все витрачати зароблені гроші на подорожі, адже завдяки їм життя наповнюється новими враженнями, цікавими подіями і приємними емоціями.  Подорожі позитивно впливають не тільки на душевний стан людини, але і на її здоров'я в цілому.  Вони є найкращим відпочинком для мозку. І якщо немає можливості у цю сонячну  літню пору негайно вирушити у мандрівку літаком, потягом або пароплавом, то  одним із не менш цікавих способів дізнатися про бажану країну чи континент є подорож заочна.
       В цьому переконались учасники чергової зустрічі клубу «Літературна вітальня»  в рамках проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», яка  відбулась 29 червня в читальній залі Центральної бібліотеки для дорослих. В ході заочної подорожі бібліотекарі за допомогою пізнавальної презентації та цікавого відеоряду презентували гостям інформацію про унікальну і неповторну  країну Європи – Швейцарію. Економіка цієї гірської країни входить в ТОП-10 кращих економік світу, вона подарувала світу немало лауреатів Нобелівської премії.  
    А про швейцарську якість у світі вже давно ходять легенди, адже все, що виробляє ця країна, апріорі надійне і перевірено часом. Стабільні фондові біржі, надійні банки, дуже смачні сири і шоколад,  якісні годинники з віковою історією, ну і, звичайно, ж багатофункціональні складні  ножі.  Швейцарія – це ще й  неповторні краєвиди, сучасні лижні  траси і безліч невеликих шале на берегах озер та гірських схилах  Альп.

      Учасників зустрічі приємно вразили цікаві історичні факти про цю країну, а також інформація про звичаї та традиції швейцарців, їх уподобання та смаки. Члени клубу висловили щиру вдячність організаторам за змістовний захід і  сподівання на продовження роботи  у такому форматі.


Коментарі

Популярні публікації