Літо з книгою! Запрошуємо до бібліотеки!


    
  
 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань,  прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

    




 



КЗ «Скадовська ЦБС» активно долучився до урочистих заходів, організованих 1 червня у міському Парку розваг. Бібліотекарі презентували присутнім книжкову виставку найгарячіших новинок, якими останнім часом поповнився фонд книгозбірні.  І дорослі, і діти захоплено переглядали цікаві видання, отримали на згадку про зустріч  яскраві повітряні кульки та барвисті інформативні флаєри про послуги бібліотеки. Для гарного настрою усім бажаючим працівники бібліотеки пропонували долучитись до книжкового ворожіння, а також продовжити спілкування з книгою, завітавши безпосередньо до нашого закладу.  
     Свято вдалося і залишило по собі теплі незабутні спогади. Ми  впевнені, якщо  сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, то маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Коментарі

Популярні публікації