Онлайн – спілкування з поетесою Юлією Бережко-Камінською


За ініціативи Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова  в рамках проведення Тижня молодіжної книги у читальній залі центральної бібліотеки для дорослих КЗ «Скадовська ЦБС» відбулося онлайн-спілкування з Юлією Миколаївною Бережко-Камінською.
      Юлія Миколаївна - українська письменниця і журналіст, член Національної спілки письменників України та Всеукраїнської літературної асоціації «Конгрес літераторів України», головний редактор газети «Ірпінський вісник». А ще вона наша землячка, народилася 1982 році у селі Чорнобаївка  Білозерського району Херсонської області.
     В її творчому добірку 4 книги поезій («Є задля чого нам жити», «Контрасти», «Між видихом і вдихом», «Так хочеться жити») та більше 350 публікацій у періодиці.
      Під час зустрічі лунали вірші у виконанні автора, глядачі мали змогу поставити запитання про життя, творчість та плани на майбутнє.
Такі зустрічі ніби надихають на життя і заряджають позитивною енергією для гарних справ. Тиждень молодіжного читання у розпалі. Приєднуйтесь!

Коментарі

Популярні публікації