Кожна людина - неповторний світ


         Бібліотечний клуб «Літературна вітальня» вже багато років успішно працює при нашій книгозбірні, і всі його учасники завжди з нетерпінням чекають чергової зустрічі в колі друзів.  Секрет простий – щирість спілкування і безліч нових вражень, адже   програму кожного  засідання бібліотекарі ретельно продумують і намагаються  зробити так, щоб воно надовго запам`яталось усім його учасникам. Особливо цікавими стають зустрічі з неординарними людьми – як гостями нашого міста, так і знаними та успішними краянами, які живуть і працюють поряд з нами. Це і поети-аматори, і краєзнавці, історики і просто люди, захоплені своєю справою. 

     Цього разу ми вирішили запросити на зустріч Володимира Костянтиновича Ємельянова, який уже багато років керує роботою гуртка конструювання повітряних зміїв (аерокосмічний клуб «Галактика), що у Центрі дитячої та юнацької творчості. Своє захоплення він зумів перетворити у справу всього свого життя. На міжнародних фестивалях повітряних зміїв йому довелось побувати в таких екзотичних країнах, як Індія, Китай, Сінгапур, Таїланд, Малайзія. А в січні поточного року він представляв Херсонщину і загалом Україну разом із донькою Наталею та зятем Олександром у складі сімейної команди «Галактика» на Міжнародному фестивалі повітроплавання, що проходив в індійському місті Ахмадабаді. 

         Володимир Костянтинович охоче поділився своїми враженнями від поїздки до Індії, відповів на численні запитання учасників зустрічі, яких цікавили буквально всі деталі його перебування у цій країні. Були задані актуальні питання про перспективи  розвитку цієї потрібної справи, про взаємодію з органами влади та місцевою громадою. Увазі присутніх було представлено численні фото- та відеоматеріали, які ілюструють насичене життя аерокосмічної групи «Галактика» та історію проведення міжнародних фестивалів повітряних зміїв. Розповідь гостя була захоплюючою та емоційною, тож слухачі зарядились позитивною енергією і гарним настроєм. Всі присутні були щиро вдячні Володимиру Костянтиновичу за цікаву інформацію, побажали йому нових здобутків і перемог, а також висловили надію на подальші зустрічі у такому форматі.


Коментарі

Популярні публікації