Перемагають творчі, креативні та сучасні!


03 квітня у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара відбулося свято «Вся Україна славить і вітає свого співця – Олеся Гончара», з нагоди 100-річчя від дня народження.
Під час урочистостей було  підведено підсумки Великої літературної естафети «Гончар крокує Херсонщиною».
Колектив КЗ «Скадовська ЦБС» став переможцем та отримав Диплом Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної  адміністрації, а також подарунки – книги  Віталія Заболоцького та Лесі Гончар з автографами авторів, сертифікат на придбання товарів у мережі магазинів БюроКрат та ручку з флеш накопичувачем.
Це перемога всіх тих, хто долучився до заходів, проведених в рамках естафети, яку скадовщина приймала з 05 по 13 березня.
Особлива подякам колегам з сільських бібліотек району, а саме – Ользі Посполітак (Антонівська с/б), Ларисі Козак (Благодатненська  с/б), Ользі Кравченко (Красненська с/б), Любові Соценко (Лазурненська с/б), Валентині Кобзар (Олександрівська с/б), Ірині Стахурській  (Приморська с/б), Олені Шаповал (Таврійська с/б), Вікторії Чопик (Тарасівська с/б) та Наталії Бабенко (Улянівська с/б).
Активно впроваджуючи в практику сучасні форми роботи ми разом досягли мети, якої прагнули та вкотре довели, що перемагають творчі, креативні та сучасні.

Коментарі

Популярні публікації