Творча зустріч у бібліотеці


8 вересня  у читальній залі книгозбірні пройшла творча зустріч  із письменником Ігорем Йосиповичем Наровлянським. Він  вже не перший раз із задоволенням зустрічається з нашими читачами: членами клубу «Літературна вітальня» та гостями міста. Ця надзвичайно талановита  людина  є членом Міжрегіональної спілки письменників України та Конгресу літераторів України. У його творчому доробку понад 300 оповідань, повість, декілька віршів, є навіть притчі, міфи та легенди. 

Під час зустрічі письменник охоче ділився своїми спогадами про знайомство з нашим містом та початком власного творчого шляху. Із  великим задоволенням презентував авторські поезії та уривки творів.




Гості охоче долучилися до діалогу - читали вірші про рідне місто, кохання, жіночу долю і нелегке сьогодення, у тому числі й власні. Наостанок учасники зустрічі висловили вдячність за теплу атмосферу та сподівання на подальше плідне спілкування. Автор залишив декілька екземплярів своїх книг у подарунок бібліотеці. Тож запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з творчістю Ігоря Йосиповича Наровлянського.

Коментарі

Популярні публікації