Фестивальне літо під "Чорноморським зорепадом"

ІІ Всеукраїнський дитячий фестиваль – конкурс мистецтв «ЧОРНОМОРСЬКИЙ ЗОРЕПАД» відбувся 2 липня у Скадовську. Організатором фестивалю стала міська громадська організація «Мистецька феєрія», а одним з партнерів заходу наш комунальний заклад «Скадовська ЦБС».

Розпочався «Чорноморський зорепад» пишною ходою колективів-учасників по набережній міста. Діти в різнобарвних костюмах пройшлися, закликаючи мешканців та гостей приєднатися до фестивальної ходи. Провели ходу з веселим девізом фестивалю працівники бібліотеки.  Це було дивовижне видовище, що на деякий час зупинило бурхливе курортне життя. Завершилась хода біля районного будинку культури, де й відбувся конкурс. Змагалися юні таланти у трьох номінаціях – хореографія, вокал та літературні читання.
Долучилися до фестивалю не лише працівники бібліотеки, а й наші юні читачі, члени бібліотечного клубу літературних читань з елементами театралізації «SmartY», з виступами на великій сцені.
До розгляду журі та глядачів були представлені виступи Бойко Майї («Сказка о стеклянном человечке» авт. Володимир Орлов), 
Губарєвої Ангеліни, Пендак Анастасії та Слюсар Владислави (цикл монологів: «Пойте» авт. Імант Зієдоніс, «Ищите своих людей» авт. Ернесто Бонівур, монолог Печоріна з «Герой нашого времени» авт. М.Ю. Лермонтов).





Ці прем’єрні виступи не залиши нікого байдужими, а журі відмітили їх найвищими оцінками. Тож не дивно, що дівчата отримали нагороди та дипломи фестивалю першого ступеня. 

Вітаємо, так тримати!

Коментарі

Популярні публікації