Публічний звіт перед громадою за 2016 рік




30 березня колектив КЗ «Скадовська ЦБС» радо вітав усіх гостей на вже традиційному, щорічному публічному звіті перед громадою. На захід завітали представники органів влади, місцевого самоврядування, громадських формувань, партнери, друзі та наші користувачі. Були часи коли КЗ «Скадовська ЦБС» об’єднував 19 бібліотек, враховуючи і сільські. Але сьогодні до комунального закладу входять три: центральна бібліотека для дітей, міська бібліотека-філія і головна, не тільки у закладі,а й у районі - центральна бібліотека для дорослих. Хочеться зазначити, що вона є головною не тільки на папері. І доводить це своєю щоденною працею, численними здобутками, яскравими успіхами. Саме про них розповіла у своєму виступі завідувач відділом обслуговування Мусулевська Ганна Юріївна, наголосивши, що основними напрямами роботи є патріотичне виховання, екологічна просвіта, краєзнавство, клуби за інтересами та проектна діяльність. Значну активність колектив приділяє розвитку бібліотеки як осередку громади, завдяки чому має багато надійних партнерів.Завершив звіт центральної бібліотеки для дорослих виступ учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 з кавер-версією на повість М.В.Гоголя «Вечори на хуторі біля Чорного моря. Або ніч перед початком літнього сезону».
Не менш цікавими та насиченими були виступи завідувача бібліотекою для дітей Тамари Володимирівни Чигринової та завідувача міської бібліотеки–філії Лариси Володимирівни Гапич.
Звіт про роботу довів, що діяльність бібліотек закладу у 2016 році була спрямована на вирішення наступних завдань: просування читання і книги; просвіту й освіту населення щодо європейських і світових практик, повагу до прав людини, толерантність, справедливість ; розширення освітніх, культурних можливостей, створення умов для змістовного дозвілля і відпочинку; забезпечення рівних можливостей доступу до інформації, знань та культурного надбання усім громадянам. Бібліотеки комунального закладу знайшли своє місце в суспільно-політичному житті своєї громади, навчилися працювати та йти в ногу з часом.
Працівники комунального закладу відповідають діловому  професійному кредо: мислять глобально, діють локально, працюють творчо!

 

Коментарі

Популярні публікації