Четверта зупинка проекту «Display-кросинг» у Скадовську!



Враховуючи, що Генеральна Асамблея ООН затвердила проголошення 2017 року Міжнародним роком сталого розвитку туризму, з метою важливості міжнародного туризму, потреби кращого взаєморозуміння між народами та поваги до культурних цінностей в усьому світі, що в загальному має сприяти зміцненню миру на планеті, Молодіжна секція УБА цьогорічну виставку проекту «Display-кросинг» пов’язала з туризмом.
6 березня на юнацькому абонементі центральної бібліотеки для дорослих було відкрито книжкову виставку-подорож «Мрій! Читай! Мандруй!».
Виставка має три розділи та багато цікавих елементів декору.
Перший розділ - «Бібліотечні мандри з героями книг» — містить художню літературу про подорожі та мандрівки. До уваги читачів книги, що спонукають відвідати інше місто, країну та, навіть, фантастичні світи; розповідають про традиції, культуру, ментальність різних народів у різні епохи; світові бестселери пригодницьких та фентезійних жанрів.
Другий розділ — «Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах» - має краєзнавчий характер. Зібрані найновіші видання про Херсонську область та Скадовський район. Сектор туризму при Скадовській районній державній адміністрації надав буклети та брошури оздоровчих закладів Скадовського району. Усі бажаючі мають можливість познайомитися з історією та сьогоденням нашого курортного містечка. Цікаві туристичні маршрути Скадовського краю, якісна рекламна продукція інфраструктури міста, путівники та довідники – все це до ваших послуг.
Третій розділ - «Спогади та враження» — найяскравіший. Адже тут представлено згадки про подорожі та відпустки. На екрані без зупинки ілюструються фото враження користувачів нашої книгозбірні. Сувенірна продукція нашого міста нагадає вам про літній відпочинок, а мушлі – ласкавий шепіт моря. Європейські стежки відпочинку відображені на поличці з путівниками та сувенірами з Латвії, Польщі та Германії.
Запрошуємо вас до захоплюючих мандрівок!
«Мрій! Читай! Мандруй!» разом з нами!





Коментарі

Популярні публікації