«Smart’Y» - юні та розумні!



З січня місяця 2017 року на базі КЗ «Скадовська ЦБС» продовжив роботу бібліотечний клуб літературних читань з елементами театралізації «SmartY».
Серед напрямів виховання дітей та молоді одним із важливих є естетичне виховання засобами різних видів мистецтва. Великі можливості для цього поряд із професійним театральним мистецтвом мають аматорські театральні колективи, зокрема наш клуб.
Особливу увагу при плануванні роботи та виборі літературних тем ми приділили творам-ювілярам 2017 року, хоча про визначні та пам'ятні дати теж не забули. Наразі учасники клубу під керівництвом провідного бібліографа Галини Сергіївни Гребень та бібліотекаря ЦБ для дітей Марії Сергіївни Боднарюк  вивчають уривки з найвідомішого твору Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц".
Заняття завжди насичені позитивними емоціями та прагненням досягти продуктивного результату через колективну творчість. В основу закладений індивідуальний підхід, повага до особистості дитини, віра у здібності та можливості кожного учасника.
Засідання клубу відбуваються щосуботи на юнацькому абонементі ЦБ для дорослих: 
молодша група - 11.00 год;
середня група - 12.00 год.


Коментарі

Популярні публікації