Рахунок 3:16 на користь Благодатненської сільської бібліотеки!






8 вересня працівники комунального закладу «Скадовська ЦБС» завітали до бібліотеки с. Благодатне з метою надання методичної та практичної допомоги у відкритті куточку  євро інформування.
 
Ідейним натхненником цієї ініціативи став сільський голова. В.А.Козак був присутній на промо-акції пункту європейської інформації, відкриття якого анонсував колектив КЗ, адже він став переможцем проекту української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації» за підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)». Особливо його зацікавила можливість отримання освіти у закладах Європи та роль і місце бібліотеки у наданні інформаційної підтримки та консультативної допомоги абітурієнтам.

Короткі перемовини з сільським головою завершились обіцянкою придбати комп’ютер для сільської книгозбірні. Ми ж пообіцяли супровід роботи куточку.
Обидві сторони дотримались свого слова. Результат не забарився. В бібліотеці є комп’ютер, куточок  євро інформування та старшокласники – головні споживачі нових послуг А до числа сільських бібліотек, які мають доступ до мережі Інтернет приєдналась ще одна. Їх тепер 3 з 16.

 

Коментарі

Популярні публікації