Літературний вернісаж "Фантастичний світ поезії"








Знову подорожуємо! Працівники КЗ "Скадовська ЦБС" запросили гостей міста у літературну мандрівку світами фентезі та поезії.
Продовжуючи підготовку роботи "Центру європейського інформування" відбувся вернісаж поетичних читань молоді "Фантастичний світ європейської поезії".
Провідний бібліограф Галина Сергіївна Гребень вирушила разом з юнаками країнами Євросоюзу, щоб дізнатись, які ж світи приховані в художній літературі цих країн.
П`ять зупинок, п`ять країн і такі величні імена, як Джон Рональд Руел Толкін, Дж. К. Ролінґ, Клайв С. Льюїс, Корнелія Функе та Сергій і Марина Дяченки. Присутні мали змогу насолодитись виступами двадцяти читців, лунали слова Шевченка, Ліни Костенко та власні вірші.
Оцінювало літературні читання фентезійне журі: Біла чаклунка Джадіс ("Хроніки Нарнії"), золота Зірка ("Зоряний пил") та Малефісента ("Спляча красуня").

За натхненне виконання та участь у бібліотечних читаннях кожен учасник був відзначений дипломом та отримав на згадку про подорож сувенір - прапорець ЄС. Захід закінчився гарним настроєм та чергою охочих зробити селфі з членами журі. А далі усіх чекав перегляд екранізації роману Джона Рональда Руела Толкіна "Хоббіт, або туди і назад".


Більше фото чекають на Вас у соцмережах https://new.vk.com/album-88165053_235163644
 "Скадовська бібліотека : читай - будь особливим!

Коментарі

Популярні публікації