Благодійний концерт «Всі на цій планеті діти дружньо в мирі хочуть жити»


 Хто найбільш беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. Їм так потрібні: наш ЗАХИСТ, наше МИЛОСЕРДЯ, наша УВАГА, наша ДОБРОТА.  Але більш за все малюкам потрібна радість.
5 червня на стадіоні східного мікрорайону відбулося благодійне свято «Всі на цій планеті діти дружньо в мирі хочуть жити». Метою заходу було об’єднання влади, комунальних закладів, громадських організацій та небайдужих жителів нашого міста задля благородної цілі – допомоги дітям реабілітаційного центру «Надія».

Маленькі артисти разом зі своїми керівниками, особливо готувалися.  Яскраві, веселі виступи юних талантів створили справжню мистецьку феєрію. Протягом двох годин дітей розважали та робили їх щасливими. Кожен із них мав можливість взяти участь у організованих  майстер класах, конкурсах. Наймолодші глядачі змагалися на улюбленому транспорті у перегонах. Крім позитивних емоцій  та посмішок малеча отримала ще й подарунки . Дуже   сподобався дітлахам аквагрим від скадовських майстринь.
Працівники  бібліотеки  знайомили  дітей та їх батьків з новенькими виданнями,  для юних читайликів провели вікторину, а також  вчили влучно стріляти.
На  згадку про свято кожна дитина  отримала  білосніжну кульку. І найголовніше: святкова програма викликала на обличчях дітей веселу посмішку, діти  знайшли нових друзів, і ми, усі разом, зробили добру справу.  Під час свята було зібрано майже дві тисячі гривень, які урочисто передали до реабілітаційного центру «Надія».  Ми впевнені, що внесок та допомога всіх небайдужих людей сприятиме покращенню роботи центру.

Добро творити легко! Переконайтесь в цьому і ви!

Коментарі

Популярні публікації