З конкурсу – з відзнакою і подарунками!



 Обласний фестиваль молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу» Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва імені Бориса Лавреньова впевненно крокує таврійським краєм. 
Місцем проведення цьогорічного, шостого за рахунком,  стала Чаплинка.  Вона прийняла естафету від Скадовська, який вписав в історію фестивалю ювілейну сторінку.
Але  шлях  вимірюється не кілометрами і роками, а тисячами людей, об’єднаних палкою любов’ю до книги, десятками бібліотечних інновацій, втілених у життя.
КЗ «Скадовська ЦБС» презентував  у конкурсній програмі проект «ACTIVE +», базою для якого стала діяльність молодіжного клубу «Movie club». Він увійшов у сімку кращих, відібраних з шістнадцяти, поданих на розгляд журі.
Провідний бібліограф закладу Галина Гребінь розповіла колегам про найрізноманітніші напрями та форми роботи з молоддю у нашому закладі. Це масові заходи та книжкові виставки на актуальні теми; творчу майстерню ідей, що дозволяє почути кожного користувача; тренінговий курс «Вивчай англійську з носієм!» для усіх бажаючих «покращити» знання з «розмовних» тем; інноваційний алгоритм «читай – дивись – інтегруй у життя», застосування якого  дало змогу багатьом докорінно змінити своє ставлення до головних життєвих цінностей; волонтерський рух, мета якого об'єднати зусилля бібліотекарів і молоді задля добрих та корисних справ; вільний простір для міжособистісного спілкування  та можливість корисно і весело провести час…
За реалізацію даного проекту колектив нагороджено грамотою та комплектом книг, які стануть у пригоді справжнім поціновувачам друкованого слова – і скадовчанам, і гостям нашого міста.
«Попереду літо! Час відпочивати– скажете ви. «Нізащо– відповість бібліотекар.
Готуємось до зустрічі з учасниками міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій  ««Бібліокреатив – 2016», який пройде на базі нашого закладу наприкінці червня.

Коментарі

Популярні публікації