Представники та представниці громадських організацій м.Скадовська навчались робити відео та використовувати інструменти YOUTUBE



31березня 2016 року  у читальній залі «КЗ Скадовська ЦБС» відбулася консультація «Створення та монтаж відео. Інструменти YOUTUBE» для місцевих громадських організацій, які прагнуть якісно наповнювати інформаційне поле скадовчан, готові розвивати власні інтернет ресурси, зокрема канал Youtube своїх органнізацій та сприяти формуванню медіа культури в громаді.
Учасники заходу розповіли, що багато знімають про діяльність своїх організацій проте досвіду у монтажі відзнятого матеріалу та його оформлення не мають.
Під час консультації детально говорили про  особливості зйомки, монтаж за допомогою YOUTUBE, про оформлення каналу та завантаження відео.
Експерт з цифрових технологій, керівник «Медіа-школи» Андрій Жнивін поділився своїм досвідом та закликав учасників сміливіше підходити до зйомок, монтажу та оформлення відео, пробувати різні варіанти та експериментувати,  досвід приходить з часом та практикою. Варто починати з коретеньких відео та поступово навички напрацюються.


Коментарі

Популярні публікації