Велика клубна субота

13 лютого центральна бібліотека радо зустрічала учасників і гостей наших постійних клубів. До Дня всіх закоханих на базі клубу "Літературна вітальня" були проведені поетичні читання найкращих ліриків країни. А ще з'явилась добра традиція -  зачитувати власні авторські твори. Звичайно, такий чудовий привід не залишив байдужими багатьох учасників. Зустріч пройшла дуже цікаво і налаштувала присутніх на романтичний лад.


У читальній залі бібліотеки відбулося чергове засідання клубу "Авіценна". Цього разу засідання було присвячене питанню медичного страхування: добровільне чи обов'язкове? бути чи ні? Лікар вищої категорії Тетяна Юріївна розповіла які проблеми та перспективи є на разі для впровадження медичного страхування в нашій державі, спираючись на законодавство.


















А для учасників молодіжного клубу "MovieClub" бібліотекарі підготували книжкову виставку "Все починається з любові..", на якій представлено романтичні твори українських та зарубіжних авторів. А також презентували відео-перегляд трейлерів найромантичніших фільмів усіх часів.

Коментарі

Популярні публікації