Естафета милосердя, добра та любові



17 грудня 2015 року в читальній залі районної бібліотеки  спільно зі Скадовським районним центром соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді, КЗ "Скадовська ЦБС", лідерами учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів, представниками громадських, волонтерських  організацій, суспільно активними громадянами пройшло засідання «за круглим столом» «Естафета милосердя, добра та любові». Мета заходу – налагодження співпраці волонтерських організацій району, обмін досвідом щодо організації волонтерського руху.


Співробітники бібліотеки підготували виступ з презентацією про традиції у день святого Миколая. Закликали усіх, у кого гаряче серце і є бажання творити дива, допомогти дітям, які найбільше чекають дива, адже у нашому місті проживають багатодітні та малозабезпечені родини, куди можна піти й подарувати кілька годин  радості й тепла.
Лідери учнівського самоврядування міських загальноосвітніх закладів виступили з презентаціями про діяльність волонтерських загонів шкіл. Присутні переконалися, що волонтерська діяльність – невід’ємна складова частина виховання, вона впливає не тільки на свідомість, але й на відповідну поведінку, формує переконаність у необхідності відкрити душу назустріч тим, хто потребує допомоги, теплого слова, співчуття,  розуміння
З кожним днем на Скадовщині поширюється волонтерський рух, люди безкорисно працюють в ім’я миру, добробуту та процвітання рідної землі.


Тепло сердець здолає будь-яку ворожнечу. Усі присутні долучилися до акції «ланцюг єдності», у процесі виготовлення поробки спільно вирішили, що вона прикрасить головну новорічну ялинку міста.
Нехай же в  нашому житті буде багато сердечного тепла, доброти, світла, бо наші серця наповнені любов’ю до людей,  до світу. Ми різні, але ми єдині – і в цьому наша сила.



Коментарі

Популярні публікації